
چرخه ی زرینِ باورپذیری
سرکار خانم حاجیان از فعالین حلقهی میانی در راستای اقناع داوطلبین مربی تربیتی از تکنیک «هویتبخشی» و «تایید و تشویق» و «حلاوت اثرگذاری» استفاده کرده و بیان میکنند:
ما همواره به دنبال افرادی هستیم که بتوانند وظیفه مهم مربیگری را به عهده بگیرند. پس از شناسایی این افراد باید فرایندی را طی کنیم تا بتوانیم مجابشان کنیم تا با ما همراه شوند. افرادی که انتخاب میشوند کسانی هستند که اصلاً روحیه این کار را دارند. سپس کامل در جریان برنامههای ما قرار میگیرند یعنی تا برنامهها، موضوعات، نوع ارتباطمان و آموزشها را ندانند و در جریانش قرار نگیرند قطعاً با ما کار نمیکنند. ما همه این اطلاعات را در اختیارشان میگذاریم تا حدی که خود را به عنوان ارکان مجموعه در نظر میگیرند.
نیروها را به دورههای مختلف میآوریم و آنها را میبینیم و در ارتباطیم، در دورههای آموزشی شرکت میکنند. خود ارتباطی که با بچهها میگیرند و فضای مربی_متربی خیلی میتواند به نیروها کمک کند و از این طریق مربی بیشتر جذب میشود؛ چون هر چقدر صمیمیت بیشتر میشود، فضای ارتباط و پاسخگویی به سوالات و همچنین اثرگذاری مربی روی متربی بیشتر شده و همین ایجاد انگیزه میکند و بین طرفین علقه ایجاد میشود و از طرفی این صمیمیت موجب میشود تا اثزگذاری برای مربی شیرینتر و مهم شود.
خودمان نیز اقداماتی داریم؛ حمایتهای غیرمالی و محتوایی در جهت تشویق و قدردانی انجام میگیرد که در جذب مربی بیشتر کمک کند.
