هستهسازی در محلات
خانم خسروی از فعالین حلقهی میانی در توضیح فعالیتهای خود در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
پس از تشکیل گروههای نهضت مادری و دورهمیها در محلات، هر محلهای با توجه به اینکه به آنها گفته بودیم هستهسازی کنند و هستهسازی را برایشان ارائه داده بودیم؛ خودشان کار میکردند. ما به سرگروههایمان میگوییم که شما باید بزرگتر از نهضت مادری بشوید و باید یک تشکیلاتی را در محله ایجاد کنید که اصلا حلقه میانی بشوید و حلقه میانی پرورش بدهید. جانشینپروری و کادرسازی کنید، افکار خودتان و اندیشههایی که یاد گرفتند را به افراد دیگر هم یاد بدهید و افراد را مسئولیتپذیر و اجتماعی کنید.
این قضیه ادامهدار بود و هست. یعنی مثلا در محلهی ما یا خیلی از محلهها یک فردی مسئول عفاف و حجاب میشود، یکی مسئول مادریاری، یکی مسئول کتابخوانی، هر کدامشان باز یک جمعی از مادرها را که در همین محله هستند مدیریت میکنند. اگر در محله ۲۰۰ نفر مادر الان جمع شده است، ۲۰ نفر در حلقههای کتابخوانی فعالیتشان بیشتر است، ۲۰ نفر در بحث عفاف و حجاب فعالیتشان بیشتر میشود.
به این ترتیب این هستهسازیها را در محلات داریم. یکسری حلقههای میانی هم هستند که با توجه به ظرفیتهایشان روی کل محلهها برنامهریزی میکنند، مثل دلارام مادری، که سعی میکند هسته دلارام مادری را در محلهها ایجاد کند.