محافظین مرتع
آقای غلامی برای اقناعسازی دامداران روستای خود در راستای حفظ مراتع از تکنیک «هویتبخشی به افراد» استفاده کرده و اینگونه بیان میکنند:
میزان اشتغال به دامداری از اشتغال به کشاورزی در روستای ما بیشتر است. کریمآباد ۸۴۰۰ هکتار اراضی ملی دارد. یک قسمت از آن، بهصورت منابع طبیعی میباشد. دامداران سابقا واقف نبودند که این مراتع متعلق به خودشان است، به صورت بیرویه از آن مصرف میکردند.
مهمترین کار ما در حوزه دام، طرح مرتعداری بود که طبق آن مراتع را به خود دامدارها واگذار کردیم. در این طرح، دامدار مسئولیت مرتع را برعهده میگیرد و این امکان وجود دارد که ده تا پانزده سال و بعضا حتی تا ۹۹ سال بخشی از زمینهای منابع طبیعی به دامداری که پروانه چرا و مجوز چرا در منطقه را دارد واگذار شود.
وقتی اختیار مرتع در دست دامدارها قرار گرفت، آنها نسبت به مرتع احساس مسئولیت کرده، در حفظ و حراست از آن میکوشیدند. متاسفانه، پیش از این طرح، با چرای بیرویه و کشت دیم، بخشی زیادی از مراتع تخریب شده بود؛ اما با اجرای طرح، دامدارها دیگر دام را برای چرا در قسمتهایی از مرتع که پوشش گیاهی آن ضعیف بود نمیبردند و به این ترتیب پوشش گیاهی ۲۵۰۰ هکتار از مراتع ضعیف شده، تقویت شد و دامداری نیز رونق بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرد.