
دوره مربیگری و برنامهسازی
آقای موذنی از فعالین حلقه میانی در توضیح فعالیتهای خود در شاخه «توانمندسازی» اینگونه بیان میکنند:
برنامهسازی و اجرای برنامههای تربیتی تخصص میخواهد. مربی باید گفتمان و منطق حاکم بر برنامه را متوجه باشد و بتواند در صحنه تدبیر کند. عنصر اجراییِ صرف، به درد این کار نمیخورد. این مهارت در یک دوره دو روزه قابل کسب کردن نیست و با آموزش مستمر حاصل میشود. به همین منظور اواخر سال ۱۳۹۵ اولین دوره مستمر و منسجم تربیتی مربیان و پس از آن سامانه آموزش آنلاین مربیان راهاندازی شد.
ما دوره آموزشی را یک ساله تعریف کردیم. پس از آن مربیان مجموعههای تربیتی، مربیان کودک و نوجوان در مراکز فرهنگی، مساجد، پایگاههای بسیج، اماکن متبرکه و مدارس سراسر کشور را جذب کرده و آموزش را شروع کردیم. طی یک روند منظم با مربیان نشستهای مستمر ماهیانه و هفتگی داشتیم، به آنها برنامه میدادیم تا در مجموعههایشان پیاده کنند، بازخورد بدهند و در حین این تعاملات توانمند شوند. علاوه بر آن کاروزی مربیان در قالب طرحهای مختلف، در مدارس کشور با حضور بیش از ۲۰۰۰ دانشآموز صورت گرفت.
در حین آموزش مربیان، به تدریج از میان آنها، کسانی را که به درد برنامهسازی میخوردند را وارد دوره برنامهسازی کردیم. از اواسط سال ۱۳۹۵ نیز دورهی برنامهسازی طراحی شده و متمرکزمان را راهاندازی کردیم تا مربیان مستعد در حوزه برنامهسازی نیز توانمند شوند.
