کوچه به کوچه روضه
خانم لشکری در توضیح فعالیتهای خود بهعنوان حلقهی میانی در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
ما در محلات خود سه چهار هیئت بزرگ داریم. در تیم جوانان پایگاه بسیج ما چند مداح خوب وجود دارد از اول محرم تا پایان صفر برای هر کوچه یک یا دو شب روضهخوانی رایگان دارند. تمام پذیراییهایش هم از اهالی همان کوچه تامین میشود، هر کس به وسع خودش از میهمانان پذیرایی میکند. سیاه پوش شدن کوچه هم بر عهده جوانان بسیجی محل است.
چون تعداد کوچهها زیاد است هر شب یک کوچه مراسم نمیگیرد. مثلا ما خیابان ذوالفقار را نصف کردیم، ابتدای ذوالفقار و انتهای ذوالفقار. از ابتدای ذوالفقار دو کوچه و از انتهایش هم دو کوچه انتخاب میکنیم. دو شب مراسم در ابتدا و دوشب مراسم در انتهای کوچه ذولفقار برگزار میشود. در تقسیمبندیهاخیابان شهید احمدی سه بخش و بلوار منتظر مهدی چهار بخش میشود. یا چون محله فواد خیلی بزرگتر است، آن را به چهار منطقه تقسیم کردیم که هر منطقه دو شب مراسم دارد. تعداد خیابانها خیلی زیاد است به گونهای که کل محرم و صفر این روضههای کوچهای برگزار میشود.
مثلا امشب که قرار است در یک کوچه ذوالفقار مراسم برقرار شود، اهالی بقیه کوچهها هم شرکت میکنند. دور تا دور کوچه موکت پهن میکنند و وقتی ببینن جا کم آمده و جمعیت زیاد شده دوباره به آن اضافه میکنند. وقتی مراسم در خیابان ذوالفقار است حتی از بلوار فواد هم میآیند چون خیابانهای ذوالفقار به فواد و به منتظر مهدی هم متصل است.
اسم مراسم امام حسین(ع) که به زبان میآید همه عِرق خاصی دارند و دوست دارند در آن حضور داشته باشند و به نوعی کمک کنند مخصوصا دهه نودیها که سعی میکنیم مسئولیت پذیرایی را به آنها بدهیم چون خیلی خوشحال میشوند. کار تقسیم بندی کوچهها را خود بچههای بسیج انجام میدهند. وقتی به سرپرست آن کوچه پیام میدهند که فلان روزها مراسم در کوچه شماست دیگر خودشان میدانند چه کار باید انجام دهند. حالا پلیسبان آن کوچه با اهالی کوچهاش هماهنگ میشود از هر کسی کمکی جمع آوری میکند و جهت پذیرایی برنامهریزی میکنند.