
حلقههای دانشآموزی
آقای یارمحمودی از فعالین حلقهی میانی در توضیح فعالیتهای خود در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
در راستای ایجاد تحول فرهنگی در شهر در بین دانشآموزان نیز ورود کردیم. ابتدا به سراغ آموزش پرورش رفتیم، چندین جلسه با مدیریت آموزش و پرورش و مدیران مدارس برگزار کردیم و از آنها نظر خواستیم و تبادل نظر انجام شد و ظرفیتها را شناسایی کردیم. در بین دانشآموزان نیز نخبههای علمی، هنری و دانشآموزانی که در المپیادهای ورزشی و علمی شرکت کرده بودند را شناسایی کردیم. سپس با برگزاری نشستهایی با نخبگان و دانش آموزن آنها را به مجموعه جذب کردیم.
در این نشستها از دانشآموزان خواستیم به سراغ دانش آموزان دیگر بروند و از توانمندی و ظرفیتهای خودشان بگویند که بتوانیم جوانان و نوجوانان و دانش آموزان دیگر را هم جذب این مجموعه کنیم. در مدارس دختران و پسران این اتفاق رقم خورد و دانش آموزان نخبه شناسایی شدند و به مجموعه کمک کردند.
کارگروه دختران و پسران شکل گرفت که هدف آنان ابن بود که به سراغ دانش آموزان در مدارس بروند و نخبههای عرصههای مختلف را شناسایی کنند و به میدان بیاورند. دانشآموزان حلقاتی از دوستان و رفقای خود تشکیل میدادند و در طرح ایجاد تحول فرهنگی نقش ایفا میکردند و در برنامهها همراه میشدند.
یکی از خروجیهای فعالیت در حوزهی دانشآموزان این بود که اعتکاف بزرگ دانش آموزی در شهرستان پاسارگاد برای اولین بار توسط همین حلقههای دانشآموزی و با همکاری آموزش و پرورش شکل گرفت. در اعتکاف سه روزه که دانش آموزان حضور داشتند، مربیان آموزش دیده و اساتید ما سراغ دانش آموزان رفتند و گفتگو کردند. جلسات و حلقههای گفتگوی چهره به چهره و تبادل نظر در مسائل روز دنیا و مسائل احکام و... داشتند.
در ادامه همین دانشآموزان خودشان یک محور و منبعی شدند که سراغ دانش آموزان و دوستان خودشان در آموزش و پرورش، مدارس و کلاسهای خودشان بروند و آنها را دعوت کنند و حلقات چهار نفره، پنج نفره را شکل دهند و در مجموعه بیاورند. به این ترتیب دانشآموزان خودشان به عنوان سر حلقه شروع به شناسایی و دعوت دانش آموزان به طرح کردند.
