
توسعه و رشد در کنار ما
آقای موذنی از فعالین حلقه میانی برای اقناعسازی مجموعه خواهران در راستای اجرا و پیادهسازی برنامههای تولیدی از تکنیک «تشریح ظرفیت» استفاده کرده و اینگونه بیان میکنند:
فعالیت ما در حوزهی برنامهسازی تربیتی در بخش خواهران با هشت مجموعه مسجدمحور شروع شد. این هشت مجموعه قرار بود با توجه به طرح کلانی که ما برای این منطقه نوشته بودیم، برنامههای مختلف تولید شده را پیادهسازی و اجرا کنند. یکی از برنامههای ما این بود که چطور این افراد را نسبت به یک کار جدی تربیتی که نیاز به آموزش و رفتوآمد داشت، انگیزهدار کنیم.
افرادی که خودشان مجموعههای مستقلی داشتند و ما تأمینکننده مالی آنها نبودیم و اشراف و تصدی هم نسبت به آنها نداشتیم. پس باید آنها را به این نتیجه میرساندیم که بودنشان در کنار ستاد تربیتی غدیر، میتواند کمکشان کند، کارشان را توسعه دهد، عمیقتر و هدفمندتر کند و باعث شود تا مسائل داخلی خودشان را هم بهتر مدیریت کنند. در رویداد یک روزه ابتدایی و پس از آن در فرایندی شش ماهه و سپس فرایندی یک ساله و بعداز آن هم در فرایند یک ساله دیگری سعی کردیم تا به چیزی که میخواستیم برسیم.
ما ابدا در تامین مالی مجموعهها برای اجرای برنامهها ورود نکردیم. چون این را اشتباه میدانیم. مجموعهای که منابع خودشان را دارند و مستقل روی پای خودشان هستند را نباید وابسته کرد؛ چون وقتی ما برویم، او هم تعطیل میشود.
