همراه کردن مادران
خانم خسروی از فعالین حلقهی میانی برای همراه کردن مادران در راستای مواسات مادری از تکنیک «کمک در شناخت عرصه» استفاده کرده و اینگونه بیان میکنند:
در مجموعهی نهضت مادری ما برای همراه کردن مادرانی که دغدغهمند بودند اما میگفتند که ما وقت نداریم و خودمان نیاز به کمک داریم، میگفتیم که نه، مواسات یعنی چیزی که خودت نیاز داری، به دیگران ببخشی. شما اگر درس داری اگر فعال اجتماعی هستی، اگر فرزندان کوچک و پشت سر هم داری، باز هم بیا و این حرکت را شروع کن.
ما برایشان توضیح میدادیم که ابتدا سخت است ولی حتی نقطه اول آن باعث میشود این مواسات و کمکهایی که به شما میشود و گفتمانسازی که در محله ایجاد میشود کارتان را راحت کند. مثلا به مادری که می گوید من الان باید پایاننامه بدهم، میگوییم خب چهار مادر در محله پیدا کن شما از جهاتی به آنها کمک کن و آنها هم از فرزندان شما مراقبت کنند و شما بتوانی درس بخوانی.
مسئله همبازی برای مادران خیلی جدی است. ما میگوییم بچهها با هم بازی کنند و مادران هم کار دیگری کنند یا درس بخوانند یا کار دیگری انجام دهند. همین که ما یک جمع مادرانه داریم که من بدانم اگر زمانی کمک لازم داشتم، اینها هستند و تشویق کننده من برای مادری، چه در عرصه خانواده و چه در عرصه اجتماع هستند و همین همدلی و همین حس خوب و حمایت اجتماعی و عاطفی پشتوانه مادر میشود.
همچنین به مادران میگفتیم اگر کسی بپذیرد به عنوان سرگروه مسئول آموزش سبک زندگی اجتماعی و اینکه همه با هم برای هم زندگی کنیم، شود اولین سود برای خودش است و اولین کسی هم که سود میرساند، خودش است.