
شناخت صحنه
آقای صادقی از فعالین حلقهی میانی در راستای شناسایی ظرفیتهای محلهی خود از تکنیک «حضور میدانی» و «عملیاتهای کوچک» استفاده کرده و اینگونه بیان میکنند:
همانگونه که حضرت آقا در سخنرانی ۹۸/۳/۱ بیان کردند؛ شناخت صحنه یکی از الزامات ایجاد حرکت عمومی است. ما تا ندانیم چه کسی در محله چه میکند، نمیتوانیم از ظرفیت او در جهت حل مسائل استفاده کنیم به همین علت شناسایی محله جزء اولین کارهایی بود که در پاتوق محله با کمک تیم برادران و خواهران انجام دادیم.
ابتدا کوچه به کوچه رفتیم و ظرفیتهای مکانی و انسانی که در محله وجود داشت را شناسایی کردیم. برای مثال اینکه خانم فلانی عکاس است، خانم فلانی نقاش است، فلان کسبه، معتمد بازار است و... . همچنین ظرفیتهای مکانی مثل مدرسه، نهادهایی مثل شهرداری، کلانتری، مرکز مشاوره اجتماعی و... را شناسایی کردیم. پس از شناسایی دقیق ظرفیتهای انسانی و مکانی شروع به ارتباط گیری با آنها کردیم.
ما برای ارتباط با نهادها و مردم در ابتدا خود را به عنوان پاتوق محله معرفی کردیم و گفتیم دغدغه اجتماعی و تربیتی داریم. اگر از همان ابتدا حرفی از مسجد و اسلام و انقلاب میزدیم ممکن بود ما را طرد کنند. همچنین از ظرفیتهای مکانی به این صورت بهره میبردیم که در آنجا عملیاهایی را تعریف میکردیم و در حین عملیات نیروهای مستعد و توانمند را شناسایی و سپس پایکار محله میآوردیم.
