منفعتسازی
آقای صادقی از فعالین حلقهی میانی در جهت اقناعسازی وکلا برای همکاری از تکنیک «ارائه خدمات» استفاده کرده و بیان میکنند:
وقتی که توانستیم با وکیلها ارتباط عمیقتری برقرار کنیم، برای اینکه از فرصتهای ایشان به بهترین شکل استفاده کنیم، میپرسیدیم که چند ساعت در هفته میتوانند در برنامه آگاهسازی حقوقی، به ما کمک کنند. مثلا، یک نفر هفتهای دو ساعت یا یک روز در هفته را به ما اختصاص میداد. ما هم بر اساس زمانی که داده بودند، برایشان برنامهریزی میکردیم تا در مساجد حضور یابند و به ارائه خدمات رایگان بپردازند.
گاهی اوقات با ستاد نماز جمعه نیز هماهنگ میکردم و در محل برگزاری نماز، حدود هشت تا میز مشاوره حقوقی رایگان برای ارائه خدمات به نمازگزاران میگذاشتیم. به واسطهی ارتباطی که در دفتر مشاوره با وکیلها داشتم، از ایشان درخواست میکردم که در این برنامه با ما همکاری نمایند. همچنین عدهای از دوستان حقوقدان که در مسجد ما بودند و یا افرادی که نماینده حقوقی ادارهها بودند نیز در این طرح مشارکت فعال داشتند.
مردم نیز استقبال خوبی از طرح داشتند. ازطرفی وکیلها هم جهت شرکت در این طرح علاقه نشان میدادند؛ چرا که هم یک کار خیریه بود و هم برایشان یک نوع تبلیغ محسوب میگردید. یکی دو نفرشان نیز که وکیل نبودند و صرفا مدرک داشتند به دنبال این بودند که این کار برایشان یک رزومهای باشد. ما از طریق بسیج، بهعنوان مشاور برایشان حکم همکاری صادر مینمودیم که بعدها بهعنوان سابقه کار از آن بهره بگیرند. معتقدم باید برای هرکسی که کار میکند، قدمی برداشته شود.