از نیازمندی تا دستگیری
آقای بازگیر در توضیح فعالیتهای خود بهعنوان حلقهی میانی در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
یکی از فعالیتهای ما در گروههای جهادی و مجمع خیرین این است که برای افراد نیازمندی که توان کار کردن را دارند، بستری فراهم میکنیم تا توانمند و شاغل شوند و خودشان به درآمد برسند. برای مثال ما کارگاه خیاطی راه انداختیم.
شروع کار هم به این صورت بود که از طرف سپاه نیز ۵ چرخ سردوزی در اختیار ما قرار دادند و برای مکان کارگاه یک سالن ورزشی دو طبقه که قسمتی از آن متروکه بود را در نظر گرفتیم، . بهاین ترتیب کارگاه راهافتاد و ابتدا مانتوهای جلو بسته تولید میشد و بیشتر سفارشها اینترنتی و خانگی بود اما پس از شروع کرونا در سال ۱۳۹۸ شروع به تولید ماسک کردیم به این صورت که ابتدا یک نفر را برای آموزش آوردیم، سپس خودمان چند بار دوختیم و بعد که راه افتادیم و فراخوان زدیم و شروع به آموزش افراد دیگر کردیم.
در این فرایند ۱۸ خانواده که غالبا نیازمند بودند و چرخ داشتند را مشغول کردیم و به آنها دستمزد میدادیم. خیاطهای ما متفاوت بودندمثلاً یک خانواده داشتیم که سرپرستش راننده تاکسی بود و به خاطر کرونا کاسبیاش تعطیل شده بود و با خانمش کار میکرد. پس از تولید ماسکها چند نفر مسئولیت توزیع آن در بازار را بر عهده داشتند.
پس از افزایش عرضه ماسک به بازار به سراغ محصولات دیگر رفتیم و در فضای مجازی شروع به مشتریابی و فروش محصولات کردیم. به این ترتیب به کارگاه رونق یافت تجهیزات آن دو برابر شد و مهمتر از همه اینکه افرادی که زمانی از ما بسته غذایی دریافت میکردند الان درآمدی کسب میکنند و وقتی که میخواهیم پویشی راهاندازی کنیم یا کسی مشکلی دارد اولین کسانی که پول میدهند همین خانمهایی هستند که توانمند شدهاند.