باشگاه زوجهای جوان
خانم مرادیان از فعالین حلقهی میانی در توضیح فعالیتهای خود در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
هر زوجی که در بحث ازدواج آسان به ما مراجعه میکند و تاریخ عقدش از سال ۹۷ به بعد است را در باشگاه زوجهای جوان عضو و در قالب گروههای ۳۰ یا ۴۰ نفره، تقسیم میکنیم و هر گروه را به یک زن و شوهر میسپاریم. زن و شوهری موفق، متدین و مومن که جوان هستند و نحوه مدیریت زندگی و مدیریت اقتصادی را میدانند.
اولویت اولمان هم این است که این زوج طلبه باشند. در مرتبه بعد کسانی که در رشتههای روانشناسی، مشاوره خانواده و علوم تربیتی تحصیل کردهاند را قرار میدهیم. باز اگر نیرو برای مدیریت گروهها کم بیاوریم، به سراغ بچه حزباللهیهایی میرویم که زندگی موفقی دارند. اتفاقات این گروه در حال حاضر در فضای مجازی دنبال میشود؛ اما قبل از شیوع ویروس کرونا، حضوری بود.
فعالیت گروههای باشگاه هم به این صورت است که هر ماه یک دورهمی دارند و تبادل تجربه میکنند و محتوای دینی و علمی در اختیار زوجها قرار میدهند. اردوی تفریحی و زیارتی میروند. مسائل را حل و مشکلات یکدیگر را برطرف مینمایند.
مثلا مسئول یک گروه با من تماس میگیرد و میگوید که در بین زوجهای من موردی وجود دارد که برای بچهاش شیرخشک ندارد یا زوجی هست که قصد دارند بچهشان را سقط کنند. ما به این موارد کمک میکنیم.چون نگاه من این است که همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، پای کار مردم برویم که اگر مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم حل بشود، به ما بیشتر اعتماد خواهند کرد.
از نظر مالی هم مسئول گروه را حمایت میکنیم تا بتواند این دورهمیها را حفظ و برگزار کند. این اتفاق ما را یاری میدهد تا بتوانیم زوجهای جوان را به منظور جلوگیری از متلاشی شدن زندگیشان، مدیریت و همراهی کنیم. با این کار آمار طلاق را نیز پایین میآوریم. در حال حاضر تقریبا ۳۸ زوج بهعنوان مسئول گروه با ما همکاری دارند که برخی از آنها خیلی فعال هستند و عدهای نیز فعال نیستند که با نظارتی که انجام میدهیم، افراد بهتری را جایگزینشان میکنیم. اعضای باشگاه هم به ۱۵۰۰ زوج رسیده است که از این تعداد فقط سه مورد طلاق ثبت شده داریم.