انجمن محبین حضرت زهرا(س)
خانم مرادیان در توضیح فعالیتهای خود بهعنوان حلقهی میانی در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
بعد از عضوشدن افراد در انجمن محبین حضرت زهرا(س)، شبکهسازیِ قشری را انجام میدهیم؛ ما در فرم شناسایی از خانمها خواسته بودیم تا بیوگرافی کاملشان را به ما بدهند؛ چند تا بچه دارند؟ متأهل هستند یا مجرد؟ شغلش چیست؟ و... . طبق این اطلاعات خانمها را گروهبندی کردیم و الان دَه تا قشر داریم. صنف خیاطان، آرایشگران، گروهای قرآنی، خانههای قرآنی، زنان خانهدار، مغازهدارها و... . در هر گروه هم فردی را که از بقیه فعالتر، باسوادتر و تأثیرگذارتر است را بهعنوان مسئول گروه انتخاب کردیم.
ادامه روند به این صورت میباشد که افراد هرگروه باید هر هفته با یکدیگر جلسه داشته باشند و ما در هر جلسه به آنها محتوا میرسانیم. الآن صنف خیاطان هفتهای یک جلسه در روزهای یکشنبه دارند که آنجا طرح کلی اندیشه اسلامی حضرت آقا را با آنها کار میکنیم. در آخر هر جلسه هم درسی را مشخص میکنیم و یکی از خیاطها را انتخاب مینماییم تا جلسه بعدی، آن درس را ارائه بدهد.
بهعلاوه، کلاس قرآن هم برایشان قرار دادهایم. در تهیه کتابها هم انتشارات «صهبا» خیلی به ما کمک کرده است و برای ما کتابهای رایگان ارسال میکنند. در فاز بعدی، این افراد به کنشگر عفاف و حجاب در صنف خودشان تبدیل میشوند. یعنی وقتی لشکری از خانمهای چادری خیاط دور هم جمع میشوند، خب بقیه هم ترغیب میشوند که بیایند و عضو این جمع باشند.
ما در هر صنف، باید مُبَلغ عفاف از همان صنف داشته باشیم. من نمیتوانم برای دانشجو، مُبَلغ حوزه علمیه بفرستم، چون کسی که در حوزه درس خوانده نمیتواند با دانشجو ارتباط بگیرد. طلبه را نمیشود به کوهنوردی فرستاد، چون یا نمیرود یا اگر برود، میخواهد با زبان حوزوی با مردم حرف بزند. پس در آنجا یک ورزشکار را مُبَلغ دین میکنم. الآن فقط نتوانستهایم در میان دو گروه ورود پیدا کنیم؛ یکی آرایشگرها و دیگری ورزشکارها هستند که هنوز نتوانستهایم با آنها جفت و جور شویم.