هدایت نامحسوس
تجربهی «خانم شرفالدین» از فعالین حلقهی میانی در شهر ساری به شرح زیر است:
ما هیأت دخترانه شکوفا را برای دختران نوجوان ذیل جلسات خانگی را تشکیل دادیم. دختران نوجوان ثبتنام کردند و ما برای اینکه بتوانیم دخترها را حفظ کنیم و به سمت ترویج سبک زندگی اسلامی برویم و آنها متنساب با سن و ادبیات خودشان سبک زندگی اسلامی را یاد بگیرند، دیدیم بهترین کاری که میتوانیم انجام دهیم برگزاری اردوها و دورهمیهای صمیمانه است.
در این اردوها بازیهای هیجانی و مسابقات کتابخوانی داشتیم. اگر در یک اردو ۳۰ نفر حضور پیدا میکردند، 5 نفر از مشاورین ما در اردو بودند، کارشان این نبود که سخنرانی مستقیم کنند، هر کدام ۵ تا، ۱۰ تا از بچهها را برمیداشتند و با آنها دورهمی صمیمانه داشتند و هدایتشان میکردند. یک مسئلهای را مطرح میکردند تا بچهها نظر بدهند، اگر نظراتشان نظرات مناسب نبود هدایتشان میکردند. این برای بچهها خیلی جذاب بود، درگیر سخنرانی نمیشدند و فقط یک هدایت نامحسوس بود و از آن طرف هم خیلی هیجانی بود، جایزه میگرفتند و بازی میکردند.
با تشکیل هیأت دخترانه شکوفا توانستیم دخترها را هم جذب کنیم تا در این برنامهها حضور پیدا کنند. غیر اردوهایی که برایشان گذاشتیم، دورهمیهای صمیمانه هم گذاشتیم که اواخر هفته برای بچهها ابتدایی با مربی متناسب خودشان برگزار میکردیم، برای راهنمایی و دبیرستان هم جدا. از طریق گفتمانی که بین بچهها و مربیشان حاصل میشد، تلاشمان این بود که آموزششان بدهیم تا به سمت ترویج سبک زندگی اسلامی حرکت کنند.