مرکز مشاوره امام رضا علیه‌السلام
4- عملیات

مرکز مشاوره امام رضا علیه‌السلام

خانم مرادیان از فعالین حلقه‌ میانی در توضیح فعالیت‌های خود در چگونگی استفاده از ظرفیت‌های مردمی و فعال کردن آن‌ها برای ایجاد یک مرکز مشاوره این‌گونه بیان می‌کنند:

از بهزیستی و استانداری مجوز گرفتیم و مرکز مشاوره امام رضا علیه‌السلام را ایجاد کردیم. سپس، هم‌زمان با آمدن حاملان پرچم امام رضا علیه‌السلام به یاسوج، فراخوان زدیم و روان‌شناس‌‌های حزب‌اللهی، متدین و انقلابی و طلابی که دوره‌های روان‌شناسی دیده‌ بودند را برای همکاری دعوت کردیم.
این دعوت شیوه‌های مختلفی داشت؛ در دانشگاه‌ها آگهی زدیم. حضوری به مطب‌ها مراجعه کردیم و هدف‌مان را برایشان توضیح دادیم. تعدادی که دعوت ما را پذیرفتند، فرمی به‌عنوان خادم امام رضا علیه‌السلام پر کردند و متعهد شدند که به‌صورت رایگان، بخشی از وقتشان را در اختیار مرکز مشاوره ما قرار دهند.

طبق زمانی که خودشان به ما ‌دادند، حضورشان را در مرکز برنامه‌ریزی نمودیم. مثلا یکی شنبه‌ها ساعت چهار تا پنج بعدازظهر وقت داشت و دیگری دوشنبه از یک ظهر تا هفت غروب. زمان‌ها که مشخص شد، در بیت‌ها اعلام کردیم که هرکس نیاز به مشاوره دارد، می‌تواند به مرکز مشاوره امام رضا علیه‌السلام مراجعه کند. خودمان هم خانم‌هایی که مشکل‌شان با راهنمایی‌ اساتید قابل حل نبود را به مرکز ارجاع می‌دادیم. 

ابتدا یازده روان‌شناس و پنج طلبه با ما همکاری داشتند که الان به هجده روان‌شناس و ۲۳ طلبه رسیده است. برای ایجاد مرکز نیاز به مجوز درمانی داشتیم؛ دکتر عباسی که خودشان در شیراز مرکز مشاوره دارند، مجوزشان را در اختیار ما گذاشتند و مسئولیت فنی مرکز را نیز برعهده گرفتند.

پنج سال اول هم تمام خدمات مشاوره‌ای به‌صورت رایگان انجام می‌شد؛ اما هیئت علمی مرکز به این نتیجه رسیدند که برای اینکه مردم درمان را جدی‌تر بگیرند و بتوانیم به خروجی مطلوب برسیم، باید هزینه دریافت کنیم که البته هزینه‌ای بسیار کمتر از تعرفه‌ها مشخص نمودیم. از محل همین درآمد هم حقوق منشی و مدیر مرکز را می‌پردازیم. 

برای مرکز، هیئت‌ مدیره نیز تشکیل داده‌ایم که از اساتید دانشگاه و اساتید حوزوی، تا نماینده ولی فقیه و هرکسی که می‌تواند در پیشبرد اهداف طرح موثر باشد، در آن عضو گردیده‌اند.

این تجربه متعلق به طرح «مرکز مشاوره امام رضا (ع)» با 2 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.
مشاهده طرح
مجری طرح:
تصویر آواتار زهرا مرادیان
خانم زهرا مرادیان
25 تجربه
خانم مردایان از فعالین حلقه‌ی میانی در شهر یاسوج هستند.
شاید این تجربه‌ها هم به کارتان بیاید:
یک لقمه نان برای همه یک لقمه نان برای همه 4- عملیات
 برای شناسایی مساجد از سازمان تبلیغات، طرح هجرت، طرح ولایت، روحانیون و اشخاصی که مطلع بودند استفاده کردیم و ۱۲۰ مسج...
فقیر و غنی به عشق غدیر فقیر و غنی به عشق غدیر 4- عملیات
تیمی که در ایام سیل لرستان ساخته بودیم، ارتباطش حفظ شد و تبدیل به چند گروه جهادی شدیم. عید غدیر سال گذشته ستاد برکت...
مردم پای‌کار مردم پای‌کار 4- عملیات
محرومیت یعنی نبود اماکن و امکاناتی که باید عامه مردم داشته باشند؛ یعنی مثلا اگر مسجدی نباشد همه مردم چه نیازمند و غ...
تامین برنج تامین برنج 4- عملیات
یکی از طرح‌های ما برای تهیه‌ی برنج خانواده‌های نیازمند این بود که تلاش کردیم گونی‌هایی را فراهم کنیم و به برنج‌‌کار...
قدرت نفوذ مقبولیت قدرت نفوذ مقبولیت 2- اقناع‌سازی
در یک منطقه مداحی زندگی می‌کند که همه قبولش داشتند. در قانون، یک هیئت‌مدیره باید متشکل از شش نفر باشد؛ ولی هیئت‌مدی...