پتانسیل تو، مدیریت است
خانم صفرزایی از فعالین حلقه میانی در راستای اقناعسازی افراد از تکنیک «پیش متقاعدسازی» استفاده کرده و اینگونه بیان میکنند:
نزد مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی رفتم، گفتم: «من تعدادی از خانمهای جلسهگردان را میشناسم. اگر اجازه بدهید، از سالن سازمان استفاده و جلسهای با آنها بگذارم.» با حدود ۴۰ نفر از جلسهگردانهایی که میشناختم و بسیاری از آنها از قرآنآموزهای خودم بودند، تماس گرفتم و گفتم: «فردا جلسهای در سازمان تبلیغات داریم.
سپس از مدیرکل سازمان خواستم ابتدای مراسم صحبتی داشته باشند تا جلسه رسمیت پیدا کند. ضمن اینکه همیشه روی مردمی بودن کار هم تاکید داشتم تا مبادا گمان شود که ما وابسته به ارگان و ادارهای خاص هستیم. بعد از صحبتهای مدیرکل، همین مسائل و آسیبها را مطرح کردم. برایشان توضیح دادم که کجای کار ما ایراد دارد که بچههایمان، همسرمان و خواهرمان در مسیر نیستند و یا خدایناکرده کار خودمان به زندان میکشد.
گفتم: «هدف ما فقط تعامل با شماست و میخواهیم با هم رفیق شویم. وابسته به هیچ ارگان و ادارهای هم نیستیم و اصلا هم نمیخواهیم زیرمجموعه جایی شویم. در خانه خودتان، با مدیریت خودتان، کار را دنبال کنید. از نظر من هر خانمی که جلسهای را مدیریت میکند، فردی مدیر و توانمند است. یک خانم جلسهگردان، بهصورت تجربی روانشناس میباشد؛ به خاطر اینکه در جلسهاش خانم ۳۰ ساله، خانم ۸۰ ساله و دختر نوجوان شرکت میکند. آدم تندخو، آدم زودرنج و... در جلسه وجود دارد و خانمی که چند نفر را با این خلقیات و روحیات متفاوت در خانه جمع کرده، مدیر و انسانشناس است. باید قدر این مدیر را دانست. حالا میخواهد این مدیر تحصیلاتش سیکل باشد یا لیسانس.»
این مطالب را به مدیر سازمان تبلیغات هم میگفتم که این فرد با این توانایی میتواند جمعیتی را جمع و سازماندهی نماید تا یک کار انقلابی یا یک کار ضدانقلابی را انجام بدهند. میتواند بگوید که حالا پای صندوق رأی بروید یا نروید، به فلانی رأی بدهید یا ندهید، علیه فلانی شلوغ کنید یا نکنید، با فلانی قهر باشید یا آشتی کنید. پس باید از پتانسیلش استفاده شود.