انفعال یا حرکت؟
خانم مرادیان از فعالین حلقهی میانی در راستای اقناعسازی افراد محجبه برای فعالیت در حوزهی حجاب از تکنیک «استفاده از اصل تضاد» بهره گرفته و بیان میکنند:
در یکی از مراسمهای محبینالزهرا(س)، خانم فاطمه هوشینو که تازه مسلمان ژاپنی هستند را در روز شهادت شهدای گوهرشاد به یاسوج دعوت کردیم. من بهعنوان مدیر برنامه در سالن حضور داشتم. شش هزار خانم چادری به گلزار شهدا آمده بودند. به ذهنم رسید وقتی در شهر کوچک و محرومی مثل یاسوج شش هزار خانم عفیفه محجبه داریم، چرا آنها را توانمند نکنیم تا مُبلغین عفاف و حجاب شوند؟ اینها باید افراد دیگر را هم مثل خودشان محجبه کنند.
پس به این سمت آمدیم که خانمهای چادری را در گام نخست شناسایی کنیم، بعد شبکهسازی انجام دهیم و سپس مُبلغ عفاف و حجاب تربیت نماییم. آن مسئلهای که حضرت آقا فرمودند حلقههای میانی را فعال کنید، از نگاه من همین خانمهای چادری حلقههای میانی هستند که غصه بدحجابی را میخورند و نگران بیحجابها هستند؛ اما کاری نمیکنند.
ما اینها را آوردیم که بگوییم فایدهای دارد که در خانه بنشینید و فقط غصه حجاب را بخورید؟ شمایی که حجاب را انتخاب کردهاید و میدانید این عمل شما عاقلانه، عالمانه، آگاهانه و عاشقانه است، پس بیاید و این را به دیگران هم انتقال بدهید تا آنها هم عاشق حجاب بشوند.