بیتالزهرا سلاماللهعلیها
خانم مرادیان از فعالین حلقهمیانی برای ترویج عفاف و حجاب، هیئتهای خانگی را در محلات مختلف راهاندازی میکند که آموزش محور است و توسط خود مردم اداره میشود، تجربهی ایشان در اینباره به شرح زیر است:
به این نتیجه رسیدیم که اگر ما بهعنوان فعالان فرهنگی بخواهیم بهصورت آتش بهاختیار در زمینه حجاب و عفاف کار کنیم، تنها راه، آموزش بانوان است. چون مادران روی همسر و فرزندان اثرگذاری دارند و همیشه در دسترس ما هستند. برای این کار با یک ایده عملیاتی و محلهمحور، مستقیما آموزش را از خانوادهها و ابتدا از مادر خانواده شروع کردیم. هیئتهای خانگی آموزش محور را در محلات راهاندازی و اسم آن را «بیتالزهرا سلاماللهعلیها» گذاشتیم.
بیتالزهرا در خانه مردم عادی که برای این برنامه داوطلب میشوند، برگزار میگردد، ما به شیوههای مختلفی طرح را برای مردم توضیح میدادیم و داوطلبین را شناسایی میکردیم. مثلا یک شب که جلسه کرسی تلاوت داشتیم، به یکی از دوستان گفتیم، برود و چند دقیقهای در مورد بیتالزهرا برای حاضرین توضیح بدهد، ببینیم کسی داوطلب میشود یا خیر؟ ایشان بیست دقیقهای در مورد طرح صحبت کردند و خانمی از میان جمعیت گفتند: من دوست دارم بیایید و در خانه من این طرح را انجام دهید.
ما به منزل ایشان رفتیم، بیتالزهرایش را افتتاح کردیم. برای جلسه افتتاح، پلاکارد، چای، قند، شیرینی و شکلات میبریم و به آنها میدهیم تا فعالیتشان شروع گردد؛ البته پذیرایی ما فقط برای جلسه افتتاحیه است و در ادامه خودشان باید پذیرایی را تهیه کنند. بانی هم از قبل بنری درب خانهاش نصب میکند تا مشخص شود که جلسات بیتالزهرا در این خانه برقرار میباشد.
طرح بیتالزهرا در جلسات فرهنگی، سینهبهسینه و از روشهای مختلف دیگر منتقل شد. خودمان هم در جلسات و مناسبتهای مختلف در گلزار شهدا، حسینیهها و... میرفتیم و طرح را تبلیغ میکردیم. بعدها از پتانسیل فضای مجازی نیز در این راه کمک گرفتیم و تعداد بیتالزهراها را افزایش یافت. در ادامه آوازه بیتالزهرا به گوش محلههای دیگر نیز رسید و از هر محله کسی میآمد و درخواست میداد که این برنامه در خانه او نیز اجرا شود. الان بهجز یاسوج، در شهرستانهای دیگر استان و حتی در روستاها هم بیتالزهرا داریم.