مجمع خادمین حضرت زهرا (س)
4- عملیات

مجمع خادمین حضرت زهرا (س)

تجربه‌ی «آقای حجت‌الاسلام محمدی» از فعالین حلقه‌ی میانی در شهر قزوین به شرح زیر است:

آغاز فعالیت‌های من در همان الموت شکل گرفت. احساس کردم با وجود فعالیت‌ها و تلاش‌های پدر، پدربزرگ و اجدادم در منطقه، هیچ‌کدام نتوانسته‌اند یک فعالیت تشکیلاتی راه‌اندازی کنند. کارهای خوب زیادی انجام داده بودند اما تشکیلات نداشتند.
بنابراین به این فکر افتادم که باید تشکیلات داشته باشیم تا آن جامعه‌سازی که به‌دنبالش هستیم شکل بگیرد. همان سال با وجود سن کم و با کمک و مشارکت چند نفر از هم سن و سالان خودم در روستای جونیک الموت مجموعه‌ای به نام «ستاد فرهنگی مرحوم شیخ محسن محمدی» راه‌اندازی کردم.

اهالی منطقه هم به‌واسطه سابقه خانوادگی‌ام، حرف من را می‌پذیرفتند و در این راه حمایتم کردند. فعالیت اصلی مجموعه این بود که در ایام نوروز که بیشترین جمعیت در الموت جمع می‌شد، هفت هشت شب مراسم می‌گرفتیم، برای جوانان منطقه مسابقه فوتبال برگزار می‌کردیم.

حتی به روستاهای دیگر هم می‌رفتیم و این مسابقات آن‌جا نیز برگزار می‌شد. یعنی منطقه را فعال کردیم و فقط در یک روستا نماندیم. در آخرین روز برنامه‌های عید هم برای دو شهید روستا، شهیدان حمید زارعی و امامعلی رشوندی یادواره شهید برگزار می‌کردیم.
دو سه سال بعد هم که ایام فاطمیه به ایام عید نزدیک شد، نام مجموعه را به مجمع خادمین‌حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها تغییر دادیم. بعد از آن ویژه برنامه‌مان شد برگزاری مراسمات ایام فاطمیه که امروزه یکی از بزرگترین مراسمات فاطمیه استان را در آن روستا برگزار می‌کنیم.
نکته مهم این است که تا قبل از مراسم ما در تمام منطقه الموت اصلا برای فاطمیه مراسمی وجود نداشت. فقط برای ماه محرم و رمضان مراسم داشتند، ولی الان الموت رنگ و بوی فاطمیه به خود گرفته است.

مجموعه در کل نزدیک به ۸۰۰ نفر مخاطب دارد که در برنامه‌های مختلفی مثل ایام انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری، همه‌ی این افراد را پای کار می‌آوردیم و توانسته بودیم تاثیرگذاری داشته باشیم .
ابتدای کار بخشی از درآمدم از همان خرده‌کاری‌ها را خرج هزینه‌های اولیه برگزاری برنامه‌ها و مراسمات می‌کردم؛ اما  رفته رفته خود اهالی پای کار آمدند و هزینه‌های بزرگتر مثل پذیرایی و اطعام را خودشان عهده‌دار شدند. زمانی هم که به قم برگشتم، ارتباط خود را با مجموعه حفظ کردم.
از آنجایی که عمده فعالیت‌های مجموعه به صورت مناسبتی برگزار می‌شود، یک یا دو ماه یک‌بار به الموت می‌روم. این مجموعه در حال حاضر نیز فعال است و برنامه‌های مختلف خود را برگزار می‌کند و بنده نیز هم‌چنان مدیریت آن را برعهده دارم.

مجری طرح:
تصویر آواتار حجت‌الاسلام محمدی
آقای حجت‌الاسلام محمدی
1 تجربه
شاید این تجربه‌ها هم به کارتان بیاید:
احیاء آداب و رسوم محلی زیارت احیاء آداب و رسوم محلی زیارت 2- اقناع‌سازی
سنت و رسمی در شهرمان بود که هر کسی به کربلا می‌رفت، خانواده‌ها جمع می‌شدند و برایش چاوشی می‌خواندند و مشایعت می‌کرد...
یاوران هیئت یاوران هیئت 2- اقناع‌سازی
در شهر پل سفید با همراهی دوستان، هیئتی تشکیل دادیم به نام «هیئت رایت العباس» که تمام مناسبت‌ها را پوشش می‌دهد. برای...
مفیده، پس میام مفیده، پس میام 2- اقناع‌سازی
در حوزه برگزاری کلاس‌های آموزشی در خانه‌های دین، برای اولین بار خودم رفتم و تک‌به‌تک و چهره‌به‌چهره با خانواده‌ها و...
اثر مهربانی اثر مهربانی 2- اقناع‌سازی
بعضی اوقات مشارکت دادن افراد در انجام کارهای خیر باعث می‌شود مسیر و دیدگاه آن‌ها متحول شود. در محل مرغ‌فروشی بود که...
هیئت، عرصه خدمت همگانی هیئت، عرصه خدمت همگانی 3- تیم‌سازی
ما در شهر خود، هیئت را محدود به مسجد جامع نمی‌دانیم و تمام محله را جزئی از هیئت می‌بینیم. کل خانه‌های اطراف مسجد و...