ایجاد تحول فرهنگی در شهر
آقای یارمحمودی از فعالین حلقهی میانی در توضیح فعالیتهای خود در شاخهی «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
در راستای ایجاد تحول فرهنگی در شهر ابتدا فعالین فرهنگی و افراد تاثیرگذار را شناسایی کردیم تا هر کدام در محلات خود فعالیت های فرهنگی را به کمک ظرفیتها و پتانسیلهایی که در محل وجود دارد شروع کنند.
این کارگروهها در محلات مختلف فعالیتهای متفاوتی را آغاز کردند برای مثال یادواره خانگی شهدا از طرحهای پیشنهادی خود مجموعه کارگروههای ما بود. این طرح که در آن دوستان به مناسبتهای مختلف مثل تولد آن شهید در منزل شهدای عزیزمان حضور پیدا میکردند، در یکی از محلات شهر شروع و به تبع آن در مناطق دیگر هم آغاز شد و به این ترتیب در همهی مناطق و شهرستان بهواسطهی فعالین فرهنگی این اتفاق افتاد و تبدیل به طرح کلی در شهرستان شد.
علاوه بر آن طرح جلسات خانگی قرآن را داشتیم. در ابتدا ما یک جلسه قرآن در شهرستان داشتیم که برگزار میشد، برگرفته از آن فعالین فرهنگی جلسات خانگی قرآن را در محلات خود راهاندازی کردند، بهطوری که در هر منطقه دو الی سه تا جلسه خانگی قرآن به صورت هفتگی برگزار میشد. آنها به منزل خانوادهها میرفتند و در کنار آنان و به میزبانی خود خانوادهها جلسات قرآن را برگزار میکردند.
در کنار جلسات خانگی قرآن، یادواره شهدای خانگی، روضه سیدالشهدا(ع) را هم در محلات داشتیم، در ایام محرم و فاطمیه در منازل روضه حضرت زهرا (س) داشتیم. در طول سال مردم کرامتی از سفره ام البنین (ع) داشتند، این در شهرستان ما رونق گرفت و چندین جلسه خانگی سفره حضرت ام البنین (ع) در شهرستان راه اندازی شد که تاثیرات و کرامات زیادی داشت که مردم در شهرستان سفره ام البنین (ع) گرفتند که خیلی هم بازخورد خوبی داشت و در همهی محلات سفره حضرت ام البنین (ع) انداخته شد و الحمدلله استقبال مردم و خانوادهها از این سفره هم بسیار خوب و جذاب و دیدنی بود.
ما طرحها و برنامههای زیادی را بهوسیلهی فعال کردن افراد فرهنگی و دغدغهمند در شهرستان برگزار کردیم که خروجی کلیهی برنامهها چشن عید بزرگ غدیر بود که در شهرستان برگزار شد و همه تشکلها و گروهها و همه مردم پای کار عید غدیر آمدند و برای اولین بار یک جشن بزرگ مردمی و یک راهپیمایی مردمی در حرم مطهر امامزاده حسین برگزار شد که سه کیلومتر طول داشت و جمعیت انبوهی حضور داشتند.