ایجاد تحول فرهنگی در شهر
4- عملیات

ایجاد تحول فرهنگی در شهر

آقای یارمحمودی از فعالین حلقه‌ی میانی در توضیح فعالیت‌های خود در شاخه‌ی «عملیات» این‌گونه بیان می‌کنند:

در راستای ایجاد تحول فرهنگی در شهر ابتدا فعالین فرهنگی و افراد تاثیرگذار را شناسایی کردیم تا هر کدام در محلات خود فعالیت های فرهنگی را به کمک ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که در محل وجود دارد شروع کنند.
این کارگروه‌ها در محلات مختلف فعالیت‌های متفاوتی را آغاز کردند برای مثال یادواره‌ خانگی شهدا از طرح­‌های پیشنهادی خود مجموعه­‌ کارگروه‌­های ما بود. این طرح که در آن دوستان به مناسبت‌­های مختلف مثل تولد آن شهید در منزل شهدای عزیزمان حضور پیدا می­‌کردند، در یکی از محلات شهر شروع و به تبع آن در مناطق دیگر هم آغاز شد و به این ترتیب در همه‌ی مناطق و شهرستان به‌واسطه‌ی فعالین فرهنگی این اتفاق افتاد و تبدیل به طرح کلی در شهرستان شد.

علاوه بر آن طرح جلسات خانگی قرآن را داشتیم. در ابتدا ما یک جلسه قرآن در شهرستان داشتیم که برگزار می‌­شد، برگرفته از آن فعالین فرهنگی جلسات خانگی قرآن را در محلات خود راه‌اندازی کردند، به‌طوری که در هر منطقه دو الی سه تا جلسه خانگی قرآن به صورت هفتگی برگزار می‌­شد. آنها به منزل خانواده‌­ها می­‌رفتند و در کنار آنان و به میزبانی خود خانواده‌­ها جلسات قرآن را برگزار می­‌کردند.

در کنار جلسات خانگی قرآن، یادواره شهدای خانگی،  روضه سیدالشهدا(ع) را هم در محلات داشتیم، در ایام محرم و فاطمیه در منازل روضه حضرت زهرا (س) داشتیم. در طول سال مردم کرامتی از سفره ام البنین (ع) داشتند، این در شهرستان ما رونق گرفت و چندین جلسه خانگی سفره حضرت ام البنین (ع) در شهرستان راه اندازی شد که تاثیرات و کرامات زیادی داشت که مردم در شهرستان سفره ام البنین (ع) گرفتند که خیلی هم بازخورد خوبی داشت و در همه‌ی محلات سفره حضرت ام البنین (ع) انداخته شد و الحمدلله استقبال مردم و خانواده‌­ها از این سفره هم بسیار خوب و جذاب و دیدنی بود.  

ما طرح‌ها و برنامه‌های زیادی را به‌وسیله‌ی فعال کردن افراد فرهنگی و دغدغه‌مند در شهرستان برگزار کردیم که خروجی کلیه‌ی برنامه‌­ها چشن عید بزرگ غدیر بود که در شهرستان برگزار شد و همه تشکل‌­ها و گروه‌­ها و همه مردم پای کار عید غدیر آمدند و برای اولین بار یک جشن بزرگ مردمی و یک راهپیمایی مردمی در حرم مطهر امامزاده حسین برگزار شد که سه کیلومتر طول داشت و جمعیت انبوهی حضور داشتند.

این تجربه متعلق به طرح «قرارگاه سیدالشهدا» با 9 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.
مشاهده طرح
مجری طرح:
تصویر آواتار علی‌اکبر یارمحمودی
آقای علی‌اکبر یارمحمودی
9 تجربه
شاید این تجربه‌ها هم به کارتان بیاید:
پلیس‌بان محله پلیس‌بان محله 4- عملیات
از همان اوایل سکونت در منطقه سعیدی متوجه اوضاع نامساعد خانواده‌ها و مشکلات آب و برقی که در این منطقه وجود داشت شدم....
قطره قطره قطره قطره 4- عملیات
در زمان زلزله‌ی سی‌سخت در فضای مجازی، گروه‌هایمان دیدم خانم‌ها دارند آه و ناله می‌کنند که ما گرسنه هستیم، غذا نداری...
فراخوان فراخوان 1- شناسایی
برای پیاده‌سازی الگوی محله مهربانی در محلات جدید در بدو ورود ابتدا با معتمدین محل ارتباط می‌گرفتم و سپس از طریق آنا...
رئیس‌جمهور کشور کریم‌آباد رئیس‌جمهور کشور کریم‌آباد 2- اقناع‌سازی
ما به دنبال این بودیم تا برای روستا شعاری درست کنیم که به مردم بگوییم کوچک بودنمان مایه افتخار است، نه مایه شرم و خ...
اعتمادسازی اعتمادسازی 2- اقناع‌سازی
در ابتدا افراد معتمد و فعال منطقه را جمع و جلسه گذاشتیم و بررسی کردیم که اگر بخواهیم به صورت محله محوری کار کنیم کد...