از برکت قرآن
آقای رحمانی از فعالین حلقهی میانی در جهت اقناعسازی افراد برای فعالیت در حوزهی قرآن از تکنیک «ایجاد عملیاتهای آزمایشی و نمونه اولیه» استفاده کرده و بیان میکنند:
برای ترغیب مربیان و علاقمندان قرآن در جهت گسترش فعالیتهای قرآنی با آنها صحبت میکردم و میگفتم ما نباید محدود به روستای خودمان شویم بلکه باید ریشه بزنیم و کل شهرستان را پوشش دهیم.
اما اینکه صرفا از دیگران بخواهیم که بیایید و کار قرآنی انجام بدهید، نه! ما کنشهای اجتماعی دیگری داشتیم. به واسطهی همین کلاسها و جلسات قرآنی و تجمع قلوبی که شکل گرفته بود فعالیتهایی از جنس قرآن هم راهاندازی شد. برای مثال گروههای جهادی، گروه خیرین جهت معیشت محرومین و نیازمندان شکل گرفت. این فعالیتها باعث میشد، مردم کار را لمس کنند و ما را از خودشان بدانند و در برپایی فعالیتها و جلسات قرآنی بیشتر همراهی کنند.
علاوه بر آن جلسات، کلاسهای قرآن و به موازات آن کارهای خیریه از طریق فضای رسانه منتشر میشد و شفاف در اختیار مردم قرار میگرفت. آنها نیز پس از دیدن کارهای انجام شده، بیشتر علاقهمند و مشتاق به فعالیت در مجموعه میشدند. به این ترتیب روز به روز افراد بیشتری مراجعه میکردند و خواستار برپایی این فعالیتها در محلات خود میشدند.