تولید پوشاک اسلامی
خانم صاحبینژاد از فعالین حلقهی میانی در توضیح فعالیتهای خود در شاخه «عملیات» اینگونه بیان میکنند:
ما تمام افرادی که به بیتالزهرا میآیند را شناسایی میکنیم تا اگر مهارت یا تخصصی دارند، آنها را فعال کنیم. مثلا برای هر محله نیاز به مربی داریم به جای اینکه بخواهیم در استان یا شهرهای دیگر دنبال مربی بگردیم از همین افرادی که داریم استفاده میکنیم. برای مثال از بین افرادی که به بیتالزهرا میآمدند، تعدادی خانم گفتند ما تخصص خیاطی داریم اما مکان و فضا و وسیلهاش را نداریم که این کار را انجام دهیم.
ما موضوع را از طریق خواهرانی که به عنوان خیّر با ما همکاری داشتند، در میان گذاشتیم. خیرین یک مبلغی را جمع کردند و در قالب وام به ما دادند. ما تعدادی چرخ و وسیله اولیه را خریداری کردیم . یک تولیدی پوشاک اسلامی راه انداختیم. اول این بود که فقط بچهها برای خودشان درآمد داشته باشند و سودی هم به ما برسد و بتوانیم کارهای مورد نیاز را انجام دهیم.
اول سه نفر از خانمها بودند که این کار را میکردند و کارشان خیلی کم و مبتدی بود ولی رفتهرفته تعداد خیاطان ما بیشتر شد و توانستیم چرخهایمان را بیشتر کنیم. برای تولید شرح وظایف گذاشتیم. بخشی از وظایف هم به بیت الزهراها برمیگشت. اگر شما مشتری داشتید و آن مشتری درخواست تخفیف داشت یکی از شرایط این باشد که در محله خودش عضو بیت الزهرا (س) باشد یا اگر نیست بشود.
نسبت به بازاری که وجود داشت و وضعیت پوشش درست نبود، مراجعهکنندگان زیادی برای برنامههای مختلف وجود داشت که درخواست و دغدغه داشتند چیزی که میخواهیم در بازار گیرمان نمیآید و نمیدانیم چه کار کنیم. تصمیم گرفتیم کا را گسترشش بدهیم تا نیاز خانمهایی که به ما مراجعه میکنند، برطرف شود. وقتی تولیدات انجام شد نیازمند جایی بودیم که بتوانیم این محصولات را به فروش برسانیم، قیمت هم نسبت به بازار کمتر بود، فروشگاه بانوی بهشتی را راه انداختیم.
خانمی بود که به ما مراجعه داشت و دوست داشت با ما همکاری داشته باشد و ما این واحد را به او دادیم. اول بحث فروش را داشت ولی رفتهرفته نمایشگاههای متعددی در ادارات و در سطح شهر برگزار کردیم.