استمرار جلسات خانگی قرآن
آقای رحمانی از فعالین حلقهی میانی در راستای ترغیب مردم شهر خود برای فعالیتهای قرآنی از تکنیک «ایجاد عملیاتهای آزمایشی و نمونه» و «هویتبخشی به افراد» استفاده کرده و اینگونه بیان میکند:
استمرار جلسات خانگی باید یک محرک داشته باشد، ما از فضای رسانه برای مستندسازی جلسات خانگی قرآن به خوبی استفاده کردیم، برای مثال از جلساتی که در سطح شهرستان شاخص بودند و میتوانستند موارد و مباحث مهم اجتماعی دیگری را هم پوشش دهند، مستند تهیه و منتشر میکردیم. این کار باعث تشویق و ترغیب دیگران هم شد که جلسات خانگی قرآن خودشان را شکل بدهند. ما کانال ۱۷۰۰ نفری را با عنوان خورشید فلارد شکل دادیم که این فعالیتها و اقدامات را آن جا نشر دهیم و با دیگران اشتراک گذاری کرده و منتشر میکنیم.
یکی از مباحث مهمی که ما روی آن متمرکز بودیم و الحمدلله توانستیم بازخورد خوبی بگیریم این بود که محوریت فعالیت ما در میدان افاده بر روی جوانان بوده، سعی کردیم بیشتر به جوانترها میدان دهیم و حس مسئولیت داشته باشند. این اتفاق نمیافتد جز با رفت و برگشتهایی که با جوانان اتفاق میافتد، جز اخلاق تشکلی و گروهی که باعث شده بود ارتباط خوب شکل بگیرد. ما این موارد را سازماندهی کردیم و به این منجر شد که خود همین جوانان و نوجوانان کلاسهای قرآن در روستا را شکل دهند. به واسطه همین جوانان و نوجوانان جشن بزرگی را در روستای شهریار شکل دادیم. حدود ۱۵۰۰ نفر در جشن شرکت کردند و تمام کارهای جشن تماما مردمی بود و خود بچهها کار را دست گرفتند و پیش بردند.