در شرایطی که زندگی در فضای مجازی و استفاده از بازی های موبایلی اولویت اصلی بسیاری از کودکان و نوجوانان است ترویج و طراحی بازیهای تحرکی و واقعی یکی از مهمترین نیازهای امروز کشور است. بازیهای محیطی، علاوه بر اینکه کودک و نوجوان را به فضای تعاملات واقعی نزدیک میکند، زمینه رشد و تربیت مبتنی بر ارزشهای اجتماعی و اخلاقی را برای بچهها فراهم میکند. در مقابل اما بسیاری از دست اندرکاران برای جبران کمبود فضاهای بازی محور اقدام به تأسیس فضاهای شهربازی کردهاند استفاده از آن به طور مستمر ممکن نبوده و نیازهای کودک را رفع نمیکند.
دفتر تخصصی بازی خاتم الاوصیا (عج) با آسیب شناسی وضع موجود، به جای توسعه شهربازیهای بزرگ و گرانقیمت، که بعضاً ماهیت ضد تربیتی دارند راهکاری مبنی بر استفاده از ظرفیتهایی نظیر مدرسه، مسجد، کتابخانه، کانون های فرهنگی و... که در دسترس عموم مردم است، ارائه داده است. فضای فیزیکی این اماکن در کنار نقش آفرینی معلمان و مربیان فرهنگی و تربیتی میتواند نیازهای واقعی و اصیل کودک به بازی را تأمین کند.
بازیهای هویتی با ابزار ساده، جهت اجرای معلمان و مربیان تولید و منتشر میشود. بازی ها قابل اجرا در مدارس و مساجد هستند، افرادی که بازی ها را دریافت میکنند و به صورت مستمر اجرا مینمایند به عنوان رابط در شهرستان شناخته میشوند و در مرحله بعد رابطین میبایست با جذب افراد خاموش جدید، آنها را به رویداد آموزشی دعوت و پس از آن فراخوان تولید بازی برای تمام شرکت کنندگان در دوره آموزشی منتشر میشود. اهداف و اقدامات بابازی عبارتند از:
- شناسایی و معرفی بازی های الگو و شاخص مبتنی بر ارزش های ایرانی، اسلامی
- شناسایی و شبکه سازی فعالان بازی
- برگزاری دوره های توانمندسازی معلمان و مربیان بازی محور
به زودی...
به زودی...
به زودی...
به زودی...
به زودی...
به زودی...
به زودی...